Over Handelsstad

Handelsstad.nl is een onderneming van Dutch Quality Trading. U kunt als particulier of als kleine ondernemer via onze online shop 24 uur per dag en 7 dagen per week kopen. Maar ook als groothandelaar kunt u bij ons terrrecht voor partijen. 

Bij Handelsstad koopt u via een vertrouwd adres. Wij streven naar perfectie en daarom doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel en zo goed mogelijk te leveren. Profiteer, net als vele klanten die u voorgingen, van zeer scherpe prijzen en fantastische aanbiedingen.

Betalingen gaan via ons op een veilige wijze. Wij beschikken over de volgende betaalmogelijkheden: Ideal of bankoverschrijving. Deze betaalmogelijkheden gebeuren dan via een beveiligde verbinding van Sisow Payment zodat derden hier niet bij kunnen komen.  

Ook zijn wij continu op zoek naar restpartijen, wederverkopen, faillissement partijen en nieuwe producten via groothandels. Heeft u de perfecte partij voor ons of wilt u uw produkt via één van onze sites aanbieden? Neem dan snel contact met ons op via onze contactpagina.

Let op! Al onze prijzen worden op de website vermeld inclusief 21% btw. De prijzen exclusief 21% btw worden tijdens het afrekenen getoond.

Powered By Quracom B.V.
Handelsstad.nl © 2018